+45 40300487
Shopping basket:0 item(s) USD 0.00
Baneplanere

En ridebane skal behandles på den rigtige måde, og managering af ridebanen er alfa og omega for om den er god at ride på!  Det drejer sig om vanding,  men også den daglige "vartning"  herunder kørsel med tromle (AWT baner) og baneplaner på fiberbaner og sand/flis baner.

Rent faktisk er det at vedligeholde sin ridebane meget vigtig, dels for at den holder længere, dels for at den er rimelig jævn, og hermed den bedste for hesten at bevæge sig på!! 

Der findes en masse forskellige baneplanere på markedet.  Det er vigtigt at det er den rigtige type baneplaner til den banetype man har!  Vi rådgiver dig rigtig gerne om dette!!

Den trækkende enhed foran baneplaneren kan være traktor, ATV, eller andet, men vi anbefaler sjældent at bruge en ATV idet de ofte er for svage og for lette og skal køre med alt for høj fart, for at trække baneplaneren, - det gør ikke banen bedre!

Vi forhandler selv baneplanere fra 2 fabrikanter!

Ovenstående model er særdeles velegnet til fiberbaner, - denne model har en hel unik ophængning der gør at banen altid bliver plan idet den er uafhængig kørende af det trækkende køretøj. Den kan bygges i en kombi model, så den kan bruges til sandbaner også så man får 2-i-en.  Den kan fås med forskellige valser, men vi anbefaler denne type idet den pakker bedst!