+45 40300487
Shopping basket:0 item(s) USD 0.00
Måtter

Opbygning af en bane kan være meget forskellig, og i nogle tilfælde kan det være en god ide at lægge måtter under sandet. 

Er det f.eks. en sandbund banen skal lægges på, kan det f.eks. være en fordel at lægge en såkaldt hård måtte. Denne måtte giver en super stabilitet, er stødabsorberende, er skridsikker ligesom den sikrer dræning samt vandopsamling på samme tid! 

Skal du bygge banen ovenpå en beton bund, kan disse måtter også være en rigtig god ide!

I dag er der derudover kommet det vi kalder softmats.  Disse måtter sikrer en endnu mere optimeret stødabsorbering, af hensyn til hestens holdbarhed. med en softmat som underlag, vil ridebanens top også hurtigere komme tilbage til samme form inden hestens nedslag. 

Endelig er det allernyeste indenfor måtter produktet ArenaWet.  Denne softmat er udstyret med en udfræsning hvori der ligger et pvc rør med membranhuller til vanding af banen! Det er fremtidens Ebbe/Flod system hvor der kombineres softmat effekten hvor hestenes holbarhed tilgodeses optimalt samt vanding af ridebunden nedefra!  Ridehusbunden vil således altid være som du ønsker den!  

Vi kan også levere en hårdmåtte med det unikke vandingssystem! 

ArenaWet - softmat!

ArenaWet - Hardmat