+45 40300487
Shopping basket:0 item(s) USD 0.00
Nyheder

 14.2.2019   Vind et toplag til din Ridebane!!

Jemo Trading v/Morten Torup udlodder en toplag til din ridebane! 

Topplaget er et færdigblandet produkt med vores fantastiske "Olympic Footing" fiber og vor "Classic sand" til en 20x40 m ridebane. Det eneste du skal betale er fragten og udlægningen.

Værdi:  kr.  56.250,00

Sådand gør du:   På vor facebook konto kan du se den opgave du skal løse for at deltage i lodtrækningen!

Fra d.d. og frem til d. 10 marts 2019.

 

Vilkår og betingelser:

Konkurrencen er arrangeret af Jemo Trading via www. jemotrading.dk. Alle henvendelser i forbindelsen med konkurrencen rettes til:

Jemo Trading v/Morten Torup, Holmevej 9, 4622 Havdrup mail: jemotrading@mail.dk

Der trækkes tilfældig lod blandt de rigtige svar i kommentarfeltet under indlægget på vor Facebook side. Ved deltagelse i konkurrencen accepteres det også, at vinderen vil blive fremvist på Jemo Tradings Facebook- side og på Jemo Tradings hjemmeside.

Vinderen vil blive trukket d. 10. marts, og offentliggøres d. 11. marts på vores hjemmeside og på vor Facebook side.

Er du den heldige vinder, vil du blive kontaktet direkte pr. mail. Arrangøren er ikke ansvarlig for, at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem. Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden 8 dage fra udtrækkelsen, vil den potentielle vider miste retten til præmien, og en ny vinder blive fundet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Ansvar

Denne konkurrence er ikke forbundet til, sponsoreret eller administreret af Facebook og Instagram. Deltagernes information er kun tilgængelig af arrangørerne og vil kun blive brugt til at udvælge og kontakte potentielle vindere. De vil ikke blive delt med eller solgt til trediepart.

Alle rettigheder til at stoppe, slette eller ændre indholdet i denne koampagne tilfalder udelukkende arrangøreren. Vi indsamler og behandler dine personoplysninger (navn og e-mail) i forbindelse med administrtionen af din deltagelse i konkurrencen.

Dine personoplysninger vil ikke blive brugt til andet end angivne formål og slettes med det samme, efter du har modtaget præmien. Dine personnoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter, og du har i henhold til persondataloven ret til indsigt i de indsamlede ooplysninger samt ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af oplysningerne. Du har ligeledes krav på, at få urigtige oplysninger rettet eller slettet, dette kan ske ved at kontakte os.

 

 

22.1. 2019 -  Vi udstiller naturligvis ved DV Hingstekåringen i Herning 2019.  Du kan møde os i Hal L stand nr. 9158.  Vi glæder os til at se dig.