Ridehaller

Skal din ridehal leveres klar til brug?

Vi kan levere det hele – hallen, lys, barriere, ridebanen, vanding og maskiner til vedligeholdelse. Vi er med dig hele vejen – din mand i processen.

Ridehaller og lader.

Jemo Trading er stolt af at præsentere vor partner på hal siden.

Frisomat  er en belgisk virksomhed, som designer, udvikler, producerer og monterer bygninger lavet af præfabrikeret koldformet stål. Frisomat dækker hele værdikæden – lige fra R&D og design over produktion og transport til montering og after-sales service. Vores koldformede prefab-stålkonstruktioner bruger 30% mindre stål, men er samtidig robuste og holdbare. Dette gør Frisomat-bygninger lette at transportere og montere. Mere end 85% af vores produktion eksporteres.

Frisomat har 14 datterselskaber i hele verden – Algeriet, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Slovakiet, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Polen, Portugal, Rumænien, Holland og Ukraine – samt produktionsanlæg i Belgien og Brasilien. Vores globale forhandlernetværk vokser hele tiden. Gennem denne internationale tilstedeværelse er Frisomat aktiv i over 100 lande, hvor vi har gennemført mere end 35.000 stålbyggeprojekter. Virksomheden har 450 ansatte verden over.

 

Frisomat skaber plads. Stålkonstruktioner som bygges hurtigt og holder længe.

Frisomat opfører din nye bygning på nul komma fem. Vi bygger den af robust koldformet stål. Fordelene?

 • Du sparer tid og penge
  Din stålkonstruktion er let, men solid. Det betyder, at den kan bygges hurtigt.
 • Dine valgmuligheder er ubegrænsede
  Din stålkonstruktion består af robuste komponenter, som du nemt kan tilpasse fra top til bund.
 • Du slipper for bekymringer
  Din stålkonstruktion designes, produceres, optimeres og monteres af Frisomat. Det hele gennemsyres derfor af vores ekspertise.

WE SHELTER YOUR BUSINESS

 

Områder:

FRISOMAT SPORTS- OG FRITIDSBYGNINGER

Uanset, hvad din bygning skal bruges til, så er Frisomat din partner. Vi designer, producerer og bygger stålbygninger til mange forskellige formål. Ridehuse, flyhangarer eller opbevaring af dit sports- og fritidsudstyr – vi beskytter din virksomhed. Vores præfabrikerede bygninger kombinerer en solid struktur med et æstetisk design. Du kan stole på vores ekspertise – vi finder en løsning, der passer perfekt til dine behov.

 

FRISOMAT LANDBRUGSBYGNINGER

Du har brug for en bygning, hvor der er plads til dine afgrøder, maskiner og køretøjer, samtidig med at du hurtigt kan køre ud og ind. Frisomats stålenheder er rummelige og altid robuste, selvom de har en bred dør eller en åben side.

Fra et lille haveskur til en stor lade til et landbrug: Alle Frisomat-enheder kan monteres på ingen tid, takket være vores interne forhåndsdesignede produktions- og monteringsproces.

 

 

Industribygninger:

 • Omkostningseffektive stålhangarer til alle typer produktions- eller forarbejdningsanlæg kombineret med eller uden kontorlokaler. Med en fri spændvidde på op til 60 m og flere forskellige sidevægshøjder, ubegrænset længde.
 • Færdigbyggede stålbygninger (PEB) af høj kvalitet, som kan tilpasses til dine behov: facadefag, fløjdøre, kranbroer, mezzaniner. Monteres hurtigt og sikkert med Frisomats unikke langtidsholdbare produkter og løsninger.
 • Frisomat kan bygge din industribygning i enhver afkrog af verden, fra Afrika og Europa til Asien og Amerika.

 

 

Kig endelig på Frisomats danske hjemmeside:   www.frisomat.dk

Jemo Trading er eneste Certificerede distributør i Danmark.

Tænker du på ridehal, lade eller lagerbygning, så kontakt os endelig, så får vi en snak om dine behov.