Komplette staldmiljøer eller enkelte bokse?
Du kan få det som du ønsker

Jemo Trading har nu også taget stalde i sortimentet.
Dels har de nye regler omkring stalde gjort det nødvendigt at udskifte de gamle stalde, dels har mange et ønske om at have nyere stalde, der er funktionelle. Går du i tanker om at få nye bokse op, lave løsdrift, lave en ekstra stald som udestald eller andet, så lad os tage en snak.
Også hvis du skal have renoveret din stald, kommer vi gerne med råd, vejledning og ideer, – vi har mange års erfaring.

Kontakt os for en forpligtende snak eller få en brochure fremsendt!

Bokssystemer og komplette staldmiljøer

Måske går du i overvejelser omkring opførelse af nye hestebokse, løsdriftstald eller måske et komplet nyt hestestaldbyggeri.
Uanset hvilke projekter du går med i tankerne, så lad Jemo Trading kommer med et godt bud på opgaven.

Udebokse med paddocks til dine heste, løsdriftstalde- og systemer til ungheste og avlsdyr, Easy Cleaning bokse når du dybstrøer, behandlingsbokse, stalde, vinduer og døre til alle typer af projekter i private hestestalde eller til nye stalde på rideskoler – du finder det hele hos os.
Vi har også en fantastisk hal til longearbejde.

Med et godt og solidt samarbejde med en af de mest anerkendte og mest respekterede producenter i Polen, har vi et stort og meget varieret program af bokssystemer og komplette staldmiljøer.

Du finder med sikkerhed det design du ønsker, og i den kvalitet du søger, når du spørger om tilbud og forslag hos os.

Et spørgsmål om tillid

Et tillidsfuldt samarbejde er afgørende for et succesfuldt resultat, og vi er kendt for, at give en seriøs, saglig og troværdig vejledning – og herefter at levere et resultat som vores kunder bliver glade for i mange år fremover.

Fra Hillerød Horseshow

Jemo Trading på Hillerød Horse Show 2019

Lyt med og hør Morten fra Jemo Trading Ridebaner fortælle om ridebaner og toplag og fordelene ved dem. Baneplanere og bokse er også produkter Jemo tilbyder. Morten er klar til en snak, så kig forbi stand T3 i Ridebanehallen.Kig forbi Hillerød Horse Show og de mange udstillere, vi er her hele weekenden.

Slået op af Hillerød Horse Show i Fredag den 27. september 2019

Lyt med og hør Morten fra Jemo Trading Ridebaner fortælle om ridebaner og toplag og fordelene ved dem. Baneplanere og bokse er også produkter Jemo tilbyder. Morten var klar til en snak på Hillerød Horse Show.