Ridebaner

Skal din ridebane leveres klar til brug?

eller vil du selv være med i projektet?

For os er det vigtigt, at du er en stor del af hele processen,
uanset om du vil lave banen selv, delvist selv eller om vi skal anlægge den for dig, så den er helt klar til brug. Det er dig, der bestemmer!

 

Vi laver banen

Vi har et netværk af samarbejdspartnere landet over, som på “lokalmæssig” måde, kan stå for hele entreprisen!  Gennem vore erfarne banebyggere kan vi hermed sikre dig at banen bliver opbygget på den for området allerbedste måde, uden at der skal være omkostninger for at køre på tværs af landet!  Alle vore erfarne banebyggere kan lægge alle former for baner og rådgive dig mht. alt hvad vi tilbyder.

Du laver banen

Har du muligheden, kender du en, der er entreprenør måske eller kan naboen, – der er landmand, så står vi dig bi med vejledning og rådgivning i form af beskrivelser og vejledninger i, hvorledes du griber det an med at lave din bane med mere lokale håndværkere!

Du kan så få leveret sandet, du kan få leveret fiberen og selv lægge det i, – eller vi kan levere dig et færdigblandet toplag, lige klar til at lægge ud og rette af!

Du bestemmer selv på, hvilket niveau du vil være “selvbygger”.  Vores vejledninger er enkle at følge!

Hvilket ridelag har du brug for?

 

Vi leverer primært AWT ridelag – en helårsbane, samt den velkendte FIBERbane – men vi kan også lave en fin flisbane, hvis du ønsker det.

Ridebane Jemo Trading
Ridebane Jemo Trading
Jem Gel Ridebane Jemo Trading

AWT Helårsbaner

AWT helårsbanen er produceret i over 20 år og går stadig sin sejrsgang gennem Europa.  AWT banen fryser ikke om vinteren og støver ikke om sommeren. Der kan rides alle discipliner på en AWT bane.  AWT banen kræver næsten ingen vedligehold og er den billigste bane i drift over nogle år.

Fiberbaner

Fiberbaner kan leveres med forskellige typer sand, ligesom vi kan levere med forskellige typer fiber. Sand er mange ting, men skal vi lave en fiberbane har vi to typer topsand som vi benytter os af.  Der er lidt farveforskel og prisforskel.  Det samme gælder fiberen.  Hvor mange heste skal benytte banen, og andre forhold gør at vi anbefaler forskellige slags fiber.  Som en af de få udbydere på markedet, kan vi tilbyde færdigblandet fibersand uanset sandtype og fibertype.  Alt bliver leveret til dig som du har behov og pengepung til.

JemGel

Vi tilbyder også tilsætningsstoffer til ridebanen.  Ridebaner, hvor man rider på sand, skal holdes fugtige og vil man f.eks. spare vand, – holde på vandet lidt længere i banen, – hvilket sparer arbejdskraft, så har vi produktet JemGel, – et naturligt produkt udviklet af vulkansk aske.

Kontakt os bare for en snak – helt uforpligtende, eller bed om brochure!!

Ridebane Jemo Trading
Ridebane Jemo Trading
Jem Gel Ridebane Jemo Trading

Arenawet – Softmat

Arenawet Softmats er en måtte der tilfører ridebanen elasticitet. Dens stødabsorberende opbygning gør at hesten lander blødere og er derfor mere skånsom for hestens ben, sener og ledbånd. Med Arenawet Softmat og et fibertoplag fra Jemo gør du det bedste for din hest.

Vi har lagt mange tusinde kvm. hos vore kunder.

Arenawet – Softmat kan benyttes såvel ude som inde, idet måtten er vandgennemtrængelig.

Arenawet – Softmat med membran slange til vanding af ridebanen nedefra

Arenawet Softmats  med vanding nedefra er det helt optimale for din ridebane. Der er ingen tvivl om at vanding nedefra er det mest optimale. Dette automatiske vandingsystem er en afløser for ebbe/flod banen. Ud over den vander på næsten samme måde som et ebbe/flod system, så kan banen segmentopdeles og vande mere hvor der er behov, ved f.eks. kraftig lysindfald. Derudover er dens stødabsorberende opbygning et ekstra plus idet det gør at hesten lander blødere og er derfor mere skånsom for hestens ben, sener og ledbånd. Med Arenawet Softmat med vanding nedefra og et fibertoplag fra Jemo  gør du det helt optimale for din hest og dig, idet automatisk vanding er uhyre tidsbesparende.

Erfaringen har vist, at med et ArenaWet undervandingssystem spares der op mod 66% vand ift. vanding ovenfra.

Arenawet – Softmat kan benyttes såvel ude som inde, idet måtten er vandgennemtrængelig.

Systemet kan også leveres med ArenaWet Hardmat i stedet for.

Vi laver dog også Ebbe/Flod løsninger.

JemGel

Vi tilbyder også tilsætningsstoffer til ridebanen.  Ridebaner hvor man rider på sand, skal holdes fugtige og vil man f.eks. spare vand, – holde på vandet lidt længere i banen, – hvilket sparer arbejdskraft, så har vi produktet JemGel, – et naturligt produkt udviklet af vulkansk aske.

Kontakt os bare for en snak – helt uforpligtende, eller bed om brochure!!

Kontakt os bare for en snak – helt uforpligtende, eller bed om brochure!!