Stalde og bokse

Komplette staldmiljøer eller enkelte bokse? Du kan få det som du ønsker

Jemo Trading har nu også taget hestestalde i sortimentet. Dels har de nye regler omkring stalde gjort det nødvendigt at udskifte de gamle stalde, dels har mange et ønske om at have nyere hestestalde, der er funktionelle. Går du i tanker om at få nye bokse op, lave løsdrift, lave en ekstra stald som udestald eller andet, så lad os tage en snak. Også hvis du skal have renoveret din stald, kommer vi gerne med råd, vejledning og ideer, – vi har mange års erfaring. Kontakt os for en uforpligtende snak eller få en brochure fremsendt!
Hestestalde . Staldboks. Jemo Trading

Bokssystemer og komplette staldmiljøer

Måske går du i overvejelser omkring opførelse af nye hestebokse, løsdriftstald eller måske et komplet nyt hestestaldbyggeri. Uanset hvilke projekter du går med i tankerne, så lad Jemo Trading kommer med et godt bud på opgaven. Udebokse med paddocks til dine heste, løsdriftstalde- og systemer til ungheste og avlsdyr, Easy Cleaning bokse når du dybstrøer, behandlingsbokse, stalde, vinduer og døre til alle typer af projekter i private hestestalde eller til nye stalde på rideskoler – du finder det hele hos os. Vi har også en fantastisk hal til longearbejde. Med et godt og solidt samarbejde med en af de mest anerkendte og mest respekterede producenter i Polen, har vi et stort og meget varieret program af bokssystemer og komplette staldmiljøer. Du finder med sikkerhed det design du ønsker, og i den kvalitet du søger, når du spørger om tilbud og forslag hos os.
Hestestald. Staldboks. Jemo Trading
Hestestalde . Staldboks. Jemo Trading
Hestestalde . Staldboks. Jemo Trading
Hestestalde . Staldboks. Jemo Trading

Et spørgsmål om tillid

Et tillidsfuldt samarbejde er afgørende for et succesfuldt resultat, og vi er kendt for, at give en seriøs, saglig og troværdig vejledning – og herefter at levere et resultat som vores kunder bliver glade for i mange år fremover.